Perillä! Ihanaa!

Perillä!
Matka sujui turvallisesti ja hyvin Norwegianin suoralla lennolla. Huvittava yksityiskohta oli, että tismalleen samaan aikaan Helsinki-Vantaalta lähtivät lennot sekä Ouluun, että Teneriffalle ja melkein vierekkäisiltä porteilta. Pisti hieman hymyilemään, kun tällä kertaa minun määränpääni oli Teneriffa…
Pitkähköhän tuo lentoaika on (+6h), mutta hyvin varustautumalla siitä selviää. Lennolle aina mukaan vettä, kirja, evästä, kännykkään vaikka off-lineen ladattu leffa, ja korvanapit (winkwink niille, joilla ei ole ja ”ilostuttavat” muita matkalaisia omilla äänimaailmoillaan), rennot vaatteet ja hyvä fiilis. Lennon aikana pientä jaloittelua ja jumppaa, niin kroppa voi paremmin. Jos et halua turvonneita nilkkoja, ja muuten tukalaa oloa, niin jumppaa lennolla, ja juo vettä! Se auttaa oikeasti – usko vaan kun lähihoitajaopiskelija kertoo.




Kotoisa kotiutuminen.
Perille Teneriffan eteläiselle Reina Sofian lentokentälle saavuin yömyöhään, joten oli ihanaa, että tuttu oli vastassa ja hakemassa. Vaikka kello oli jo melkein yksitoista, niin lämmintä oli. Meri kohisi, ja palmut kahisivat, tuttu ja kotoisa tunne manner-Espanjan reissuista. Ihanaa!
 Matkalaukkukin löysi perille yhtenä kappaleena. Tavaraahan minulla on mukana yhteensä matkalaukku ja reppu koko tälle puolentoista kuukauden reissulle. Ja matkalaukussa on luonnollisesti tilaa tuliaisille! Äkkiä siis kamat mukaan, heipat lennolla tutustumilleni lomalaisille, ja katsomaan asuntoa ja nukkumaan! 


Nyt täytyy vissiin lopettaa tämän postauksen kirjoittaminen, sillä näyttää sille, että sain ensimmäisen vieraan asuntooni! Voi hyvänen aika...! 




Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Olipa reissu! Wau!

Eka viikko takana - mitä ajatuksia?

Miten sitten pääsee kv-työssäoppimiseen?